Despre mine

Sunt un  pasionat de frumusetea lumii machetelor statice, o arta pe care nu multi se incumeta sa o “incalece”. Intotdeauna am considerat ca a pune suflet si daruire in fiecare exponat, acestea ar prinde viata, asa cum copiii sunt fermecati de lumea jucariilor, o lume in care acestea prind forma si dau viata povesti demult apuse sau in care prezentul se imbina cu viitorul.

Acest site a fost facut special din dorinta de a arata lumii diversitatea acestei arte a modelismului static, pentru a transmite cat mai multe informatii catre iubitorii si pasionatii acestei arte, in limita timpului meu disponibil.

Totodata, mi-am propus sa pun la dispozitia celor interesati de acest hobby un loc de intalnire cu creatiile mele, un fel de cafenea unde voi posta diverse publicatii si evenimente legate de arta modelismului.

In principal, aceasta pasiune are ca arie de interes machete statice din plastic, lemn dar si din alte materiale, fie ele avioane, tancuri,  nave de epoca sau moderne, figurine sau diorame.

O sectiune speciala va contine diverse tehnici specifice, fie ca este vorba de vopsire cu aerograful sau simularea uzurii, aplicarea de decal-uri sau alte tehnici folosite,  precum si colectia de unelte necesare in modelism, toate fiind de un real ajutor in realizarea machetelor si a detaliilor, pentru a ajuta la respectarea modelelor din realitate.

Cu consideratie,

Florin-Dan Schiopu

artmodelism.ro

hosted by xServers